Informacije na srpskom
Infromations on English

A közösség ereje – ifjúsági képzés

Főoldal/Képzések/A közösség ereje – ifjúsági képzés
A fiataloknak nem arra van szükségük, hogy mások képviseljék érdekeiket, hogy mások oldják meg helyettük a problémáikat, sokkal inkább arra, hogy képessé váljanak önmagukért és társaikért kiállni. Az ifjúsági korosztály tagjai érettségüknél, tapasztalataiknál, tudásuknál fogva ugyanis már alkalmasak – vagy alkalmassá tehetők – arra, hogy a helyzetüket, igényeiket, problémáikat (saját szintjükön) artikulálni tudják, felismerjék cselekvési lehetőségeiket, és aktivitásokat kezdjenek el saját és közösségi céljaik elérése érdekében.
A fiatalok részvétele a közösségi ügyekben alapvető feltétel, mert segítséget nyújt a
társadalomba való beilleszkedésükhöz, elősegíti a változtatás igényét, a felelős gondolkozást és a megoldások keresését.
A soron következő ifjúsági képzésünkre 2021. december 11-én, szombaton 10 órai kezdettel kerül sor, ahol az alábbi témák kerülnek terítékre:
➡️ az ifjúsági önszerveződés fontossága,
➡️ a szervezetvezetés elmélete,
➡️ a hatékony csapatmunka alapja,
➡️ a pályázatírás legfontosabb elemei,
➡️ és a pénzügyi elszámolás szabályai.
📌Az érdeklődő fiatalok jelentkezését az office@ifikozpont.org.rs e-mail—címre várjuk. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, annak helyszíne pedig ifjúsági szervezetünk, a VMIK újvidéki székhelye.
A képzést Botka Csaba, a VMIK elnöke, és a közel két évtizedes gazdag civil múlttal rendelkező Kovács Birkás Zsolt tartják.
😷A műhelymunka egész ideje alatt a járványügyi rendelkezések betartása kötelező.
Tarts velünk!
2023-02-23T22:33:51+01:00

Kapcsolat

Vojvode Mišića 1, Újvidék, Szerbia

Web: www.ifikozpont.org.rs

Legutóbbi bejegyzések

Go to Top